Healingworld
Ingezonden praktijk ervaring van Monique

 

Lieve Brenda


Afgelopen maand ben ik bij jou geweest voor een reading,ik moest de hoeveelheid aan informatie even laten bezinken. ik zie nu weer helderheid in alle chaos. Je hebt me enorm geholpen. Ik kan nu weer verder!

Je hebt me laten inzien waarom dingen moesten gebeuren,daardoor is de boosheid weg en heeft plaats gemaakt voor begrip en dat voelt zo goed.

Tevens heb je mij zulke bijzondere dingen verteld over mijn overleden moeder, werkelijk informatie die ik koester en mij rust geeft!

En je hebt mijn vertrouwen in het bovennatuurlijke hersteld dat was ik kwijt geraakt in de zoektocht die ik heb afgelegd op zoek naar de informatie over de situatie voor en na het overlijden van mijn moeder,dank je wel voor de reading en tot de volgende keer.


Liefs M.J 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld