Healingworld
Het verhaal van Rika

 

 Het Verhaal van Rika 


Mijn interesse in de spirituele wereld begon voor mij na een bijna-dood-ervaring, die ik kreeg na een ernstig auto-ongeluk. Deze ervaring bracht mij na een vermoeiende reis in een fijne,rustige, warme en mooie ruimte . In deze ruimte ontmoette ik mijn moeder die vijf maanden daarvoor plotseling was gestorven. ze was mooi en lief,maar ik mocht niet blijven en ze stuurde me terug naar mijn man en kinderen. Ik liep met haar mee naar een smalle ruimte en bleek later weer (niet bewust) terug op aarde. Jaren later toen ik in bed lag maar nog niet sliep heb ik nog een aantal malen bijzondere spirituele verschijningen gehad zoals het zien van gezichten, dit waren fijne ervaringen.

Ik was dan ook heel blij en nieuwschierig, toen Brenda bij ons (een groepje vrouwen die vaker bij elkaar komen) iets wilde komen vertellen over haar werk en ervaringen als medium en healer. We hebben stil en met alle registers open naar haar geluisterd. ze vertelde open en duidelijk over haar werk . Ook heeft ze drie healingen bij drie verschillende vrouwen gedaan,We waren erbij en het was mooi en het was goed.

mijn healing was heel bijzonder .Er gebeurde wat met mij en mijn lijf wat heel indrukwekkend was . Ik kon plotseling dingen die ik normaal gesproken niet kon en dan heb ik het over normale dingen als: lange  tijd op één been staan . ook voelde het als of ik ruimte had in mijn borstkas net of je borstkas open is en dat gaf me een enorm gevoel van meer ruimte.

Na afloop dacht ik : Hier wil ik graag veel  meer over,weten, horen, voelen en vooral leren.

Brenda het was heel bijzonder deze ochtend met jou. Er is (maar dat wist ik al ook al wel) veel meer tussen hemel en aarde dan de meeste mensen beseffen en dat wil ik graag bij jou leren en ervaren tot spoedig ziens.

 

Rika 


 

Het verhaal van Rika komt voort uit de ontmoeting die ik met haar had nadat ik was uitgenodigd door een groepje dames om te komen vertellen over mijn ervaring om te werken als medium en healer,

Ik twijfel geen moment aan Rika haar bijzondere bijna doodervaring waarin ze terecht kwam na een ernstig auto-ongeluk, Het bijzondere was dat Rika echt heel lang op één been stond tijdens de healing wat in principe voor haar als onmogelijk werd gehouden omdat het been door het auto ongeluk beschadigd is geraakt en ze normaal gesproken niet op dat been kan staan.