Healingworld
Bijzonder verhaal uit de Praktijk.

 

 

 

 

 

Een bijzonder verhaal  Het Hert 

Elke reading of healing is natuurlijk uniek. Maar dit verhaal wil ik graag met jullie delen. Ik had een afspraak voor een reading met een vrouwelijke cliente om het maar zo te zeggen,dit was niet haar eerste afspraak want ze bezoekt de praktijk al jaren, dus nadat ik haar een kopje koffie had aangeboden ,begon ik met de reading.  Meestal vraag ik aan de client wat kan of mag ik voor je doen? Na eerst even wat andere vragen van haar te hebben beantwoord,voelde ik kou. Terwijl ik het eerst niet koud had, de verwarming stond ook niet aan, Want de temperatuur was nog  aangenaam zo eind september. Ik vroeg aan m,n cliente heb je het koud ?  Ja dat kan wel van mij komen antwoorde ze. Ik heb het de hele tijd koud thuis ook.

Ik kreeg inmiddel door van één van m,n gidsen dat er een energetische  projectie was van buitenaf, wat m,n cliente  oppikte, en raade haar aan om in de linkerhoek van haar huis een stuk berg kristal te plaatsen. Er kwam energie haar huis binnen vanuit de linker achterkant van haar huis. Ik vroeg haar wat er in en aan de buitenkant van de linker hoek van het huis was, O zei ze daar heeft m,n man zijn Jassen hangen .

Nee dat is het niet concludeerde ik daar komt de energie niet vandaan... Het komt niet van de jassen. En toen zag ik een een stuk afgestroopte huid een vachtje.. Ik zei heb je daar iets van een dier hangen? De projectie de energie.. Het komt van een dier. Wat? krijg je aan de buitenzijde van de linkerhoek,van het huis. M,n cliente antwoorde o daar staat de schuur.

En toen zag ik haar met haar prachtige reebruine ogen keek ze me aan... Ze stond in de praktijk en keek me aan. En ik voelde me zo verdrietig worden dat het moeite koste om me tranen te bedwingen .Ik zei met een brok in m,n keel terwijl de tranen achter m,n ogen prikten tegen m,n cliente hier staat een Hert... Ja zei ze dat kan wel kloppen mijn man is jager en dat is m,n man zijn slachthok.  De schuur dus...achter ,de linker kant van het huis. ,Het hert stond daar nog steeds en ik voelde haar wond en zag de plek waar ze geraakt was de pijn van de wond was voelbaar. En ik voelde zo,n intens verdriet dit mooie hert was er nog niet aan toe geweest om te sterven ...We waren er alletwee even stil van m,n cliente en ik. Dit kon ik niet weten. En het hert stond daar... en zij m,n cliente natuurlijk niet wetende dat ze de geest van het dier had meegenomen

Ik vroeg aan m,n cliente of ze me even de tijd wou geven, zodat ik het dier naar een energetische mooiere plek kon brengen zonder de pijn van de wond of het gemis van haar moeder (Ook dieren kunnen heel goed comuniceren ) en bracht het dier energetisch daar naar een plek zonder pijn  ,een gevoel van rust kwam over me heen. het verdriet nam af de kou was weg en ik ging verder met de reading.Ik adviseerde m,n cliente om het berg kristal te plaatsen en om een bos bloemen neer te zetten om de energie te reinigen

 

Lief Hert wat ben je mooi en zacht met je prachtige amandel vormige ogen keek je me verdrietig aan, even heb ik je gezien toen ben je op reis gegaan ...

 

 Dit verhaal is geplaatst  met toestemming van betreffende cliente 

in Liefde en Licht ,Brenda