Healingworld
Healing ervaring van Manuela.

 

 

 

 

 

Het verhaal van Manuela vertelt in haar eigen woorden.

De afgelopen bijna 8 jaar zijn zo,n beetje de zwaarste geweest in mijn leven het was meer overleven dan leven kun je zeggen. En zonder "weten" van een "andere" of "boven"wereld hoe moet je het zeggen, had ik het zo niet gered.

De liefde en warmte die zij je geven is onaards en prachtig  .Maar ik ben geen medium en Brenda is dat wel . Via via kwam ik met haar in contact en hoewel ik hard aan mijzelf heb gewerkt was het voor mij heel erg nodig mijn focus weer op geluk te krijgen en de oude patronen die er waren ingesleten door alles wat ik heb mee gemaakt "op te schonen" en weg te halen of om te buigen .Een nieuw leven,nieuwe dingen, nieuwe start als je het zo wilt noemen.

Na een paar telefonische readingen omdat ik niet bij haar uit de buurt kom  informeerde ik of ze me verder kon helpen  door middel van een healing. Ik was daar zo aan toe ,wilde dat heel graag. Brenda is een heel zuiver medium en de gidsen zijn "voelbaar". Ik heb mij met alle openheid overgegeven aan hen en al hun werk met dankbaarheid laten gebeuren .Na de sessie vertelde Brenda mij dat gedurende drie volgende maanden dit op alle gebieden zijn uitwerking zal hebben ,op zielsniveau ,celsniveau,energie.

Maar echt de verandering voelde ik meteen al, ik voelde me een stuk rustiger.

Nu bijna drie maanden verder als ik naar mezelf kijk ,waar ik nu ben en wat ik nu doe ,de kracht die ik weer heb ,blijheid,vertrouwen,alles waardoor ik weer leef ,ontzettend veel nieuws heb opgezet, zin in elke dag en alles wat komt.

Dus schoon van "vroeger" het voelt ook als schoon en nieuw .

Ik hoop dat ik hiermee echt kan zeggen dat als je dit ook nodig hebt, ik het meteen zou doen. zonder aarzelen .  

Ik ben er heel dankbaar voor Manuela