Healingworld
Extra Healing informatie.

De redenen voor deze extra healing informatie, zijn de vragen die ik krijg wat men van de healing mag verwachten en wat deze vorm van healing al zoal voor iemand kan betekenen. Vandaar de uitgebreidere versie van de Healing informatie. Met hierbij  het  verhaal van Manuela, een lieve vrouw die een healing heeft ondergaan en een verslag geeft vanuit haar hart en in haar eigen woorden wat de Healing zoal met haar heeft gedaan.

Veelal spreek ik mensen aan de telefoon of in de praktijk die het gevoel hebben dat ze niet verder komen in hun leven. Terwijl heel veel mensen daar toch echt wel moeite voor doen.

Nu is het bij veel mensen zo dat het verleden nog een belemmering kan zijn voor het heden. De andere kant, beter gezegd de Bron, geeft vaak aan dat er in het verleden of in het hier en nu, gebeurtenissen hebben plaats gevonden wat moeilijk te verwerken kan zijn. Dat kan ook uit een vorig leven komen of uit meerdere vorige levens. Of iemand nu wel of niet in vorige levens gelooft doet er eigenlijk niet echt toe. . Deze onverwerkte gebeurtenissen, ook als iemand zich er niet meer van bewust is , kunnen we als mens wel mee dragen. Alleen is  niet iedereen zich hier altijd nog van bewust.

De ziel die een veel en veel groter bewust zijn heeft, weet wel hoe het zit, maar reageert nog steeds uit prikkels of onbewuste spannigen uit het verleden of uit een vorig leven of beide.

als heel simpel voorbeeld kun je het zo zien als je je huis niet onderhoudt door schoon te maken en te stofzuigen en de ramen eens goed te wassen raakt je huis vervuilt hoe langer er niet schoon gemaakt wordt des te groter de vervuiling. Zo is het in meer of mindere mate ook met onze energie. Door de oude energie op te ruimen op op te schonen komt er weer ruimte.

U kunt het ook zien als een soort opruimen van u kleding kast. U gaat er voor staan en haalt de kleding eruit wat niet meer past of wat niet meer bij u past,u doet u oue kleding weg en deelt u kast weer in zonder de oude spullen. Zo werkt het als het ware ook met oude energie. De oude energie kan zich vast gaan zetten op één of meerder plekken in u chakra's en lichaam. Doordat de oude energie voor blokkades zorgt, kan de energie niet meer normaal stromen, wat zich kan resulteren in lichamelijke klachten geestelijke klachten of beide. (Dit is een  om zonder spiritueel diep te gaan, een voorbeeld te geven.)

Zo gaat het ook met het onderbewuste. De oude energie kan zich op slaan in één of meerdere chakra's en in het spirituele en aardse lichaam. Het lichaam raakt daardoor uit balans.

De Healing (gen) die ik geef zijn persoonlijk helemaal op de persoon afgestemd. In een Healing wordt gewerkt met meerdere Gidsen. Het is een zeer diepgaande Healing die Healing brengt op geestelijk en lichamelijk vlak.

Ik ben van mening dat als  je onkruid uit een tuin wilt verwijderen  het belangrijk is dat je de wortel eruit haalt anders groeit het weer aan. Zo is het met deze vorm van Healing ook. Ik kan alleen maar voor mezelf spreken voor deze vorm van healing, want ook met Healing wordt er natuurlijk met veschillende technieken gewerkt. 

IK werk samen met meerder gidsen wat een hele prettige manier van werken is, omdat op deze manier het mediumschap en de Healingen gecombineerd kunnen worden.  

Mensen vragen wel eens aan mij moet ik de healing doen?  Ik kan dan alleen maar zeggen de mogelijkheid is er maar de keuze maak jezelf ,jij moet het willen en er zelf achter staan.

De mens beschikt immers over een eigen vrije wil. Mijn taak is om mensen te helpen, om te healen en om te readen. Ik doe dat met heel veel liefde(!!) en zorgvuldigheid.

Ik ben een kanaal waar door gewerkt wordt van uit de mooie Bron van uit het Licht.En de gidsen waarmee ik samenwerk zijn bijzonder liefdevol en behulpzaam.

Nogmaals, omdit een zeer sterk werkende healing is, mag er ook na de Healing drie maanden niet(!) geheald worden. Waarom niet kan je ,je afvragen . De Healing doet zijn werk en om een nieuwe onbalans te voorkomen is het verstandig om drie maanden geen healing te ondergaan. UW zelf herstellend vermogen doet de rest en het licht ''de Bron'' zorgt altijd voor de nazorg. Geef u lichaam en u geest even de tijd om aan de nieuwe indeling van de energie te wennen.    

P.s. Heeft u ook een healing ondergaan of heeft u een reading gehad in de praktijk of een telefonische reading en u wilt uw verhaal graag vertellen? Mail dan naar: Healingworld@live.nl (geef even aan dat het om een reactie gaat.)

   

Aan de ingezonden verhalen  wordt inhoudelijk niks veranderd het verhaal wordt geplaatst  met de orignele tekst van de schrijver en vanuit ervaring van de schrijver geplaatst.