Healingworld
Mogelijkheden.

 


 

 

 

 


  Reading /consult

 

- Reading/Healing:  Diepgaande healing gecombineerd met reading.

  

- Telefonische Reading (consult) 

 

- Contact met uw overleden dierbaren.


- Inzicht en raadgeving


_  Magnetiseren                                                                 

 

Vorige levens 


- Coaching /spirituele ontwikkeling 


_  Dieren /reading /healing/ consult .


Mediumschap is inzetbaar bij heel veel levensvragen of problemen die u op u levenspad kunt tegen komen. Ik werk samen met meerdere gidsen en samen proberen we u te ondersteunen of oplossingen aan te bieden op u levenspad.

Ook is het mediumschap  inzetbaar om het contact tot stand te brengen met u overleden dierbaren. 


Magnetiseren:  bijvoorbeeld bij pijnklachten door middel van magnetiseren kunnen u pijnklachten gedeeltelijk of helemaal verdwijnen!


Healing: dit is een zeer diepgaande healing die voor een rebalancing in u systeem zorgt, die dus de diepere lagen in u energie aanraakt. Bij deze vorm van Healing worden hele mooie  resultaten geboekt.

Healing wordt toegepast bij diverse uiteenlopende klachten bijvoorbeeld: angsten, slapeloosheid, stress en pijn, dit zijn slechts een paar voorbeelden. Door middel van mijn gave kijk ik waar eventuele blokkades (energetische verstoringen) zitten in u systeem.


Inzicht in vorige Levens, soms kunnen er in dit leven nog problemen zijn die ontstaan zijn in een vorig leven, inzicht in een vorig leven kan soms veel helderheid verschaffen .


 

Ook contact met u (overleden) huis dieren behoort tot de mogelijkheden."Heeft u problemen met u huisdier  informeer eventueel naar de mogelijkheden.


Contact   Healingworld:    Brenda 06-29348963    

Veldakkers 40 9531 hp Borger    (Drenthe )